O nama

Istorija

Od samog nastanka ideje, znali smo da postoje određeni principi na osnovu kojih ćemo graditi svoj restoran. Obaveza je postala još veća kada je prste umješao gastronomski duh Boke. Restoran „Little Bay“ osnovan je 2021 godine, smiješten je u Kotoru, uz obalu mora.Poseban utisak na posjetioce ostavlja savršen slkad enterijera sa prirodnim bogatstvom kojima je restoran okružen, što predstavlja svojevrsnu oazu mira, relaksacije i opuštanja.

Neizostavan dio cijele priče je ljubazno osoblje, koje svojim profesionalnim pristupom čini da se prijatno osjećate i uživate u diskreciji. Little Bay je mjesto gdje se ljubitelji vrhunske gastronomije rado vraćaju i sa posebnom sjetom prisjećaju. Neizostavan dio cijele priče je ljubazno osoblje, koje svojim profesionalnim pristupom čini da se prijatno osjećate i uživate u diskreciji. Little Bay je mjesto gdje se ljubitelji vrhunske gastronomije rado vraćaju i sa posebnom sjetom prisjećaju.

Naravno, najsrećniji smo kada je Vaše raspoloženje sjajno baš zbog nas .

Restoran, svojom bogatom ponudom, tradicionalne i internacionalne kuhinje kod posjetioca izaziva jedinstven osjecaj toplog, domaćeg ambijenta. Restoran „Little Bay“ predstavlja jedinstvenu kombinaciju tradicionalnog, toplog ambijenta i savremenog pristupa gastronomiji. U ponudi je širok spektar jela kako domaće, tradicionalne tako i internacionalne kuhinje koja uz raznovrsnu ponudu najkvalitetnijih vina kao i aperitiva kod posjetioca izaziva jedinstven osjećaj toplog, domaćinskog ambijenta. Vrhunski tim kuvara svojom jednistvenom recepturom, načinom pripreme i količinom ljubavi koju unose u stvaranje svojih kreacija čine da te kreacije postanu prava mala umjetnička djela.

KAKO DOĆI DO NAS

Kontakt

Ili putem forme